Хіти тижня. Ху*ла "опустили", Кремль виправдовується: Саудівський принц жорстко "наїхав" на президента РФ

Йдеться про розмову напередодні провальних переговорів ОПЕК, після яких Саудівська Аравія наростила видобуток і обвалила ринок нафти.

Путін і бін Салман

Між президентом Росії Володимиром Путіним і наслідним принцом Саудівської Аравії Мухаммедом бін Салманом відбулася жорстка телефонна розмова напередодні зустрічі ОПЕК на початку березня. Про це стало відомо виданню Middle East Eye, передають Патріоти України.

Йдеться про розмову напередодні провальних переговорів ОПЕК, після яких Саудівська Аравія наростила видобуток і обвалила ринок нафти. За даними видання, принц був агресивним і висунув Путіну ультиматум: якщо угоди не буде досягнуто, Саудівська Аравія почне цінову війну. "Путін відмовився від такої умови, і дзвінок погано закінчився", – розповів анонімно саудівський чиновник.

У статті зазначено, що перед розмовою з Путіним наслідний принц Саудівської Аравії зв'язався з радником президента США з питань Близького Сходу Джаредом Кушнером. Представник США знав про умову, яку Саудівська Аравія хотіла висунути Путіну, але не наклав на це рішення вето. "Бін Салман зробив з цього висновок", – розповів співрозмовник видання.

Реакція Кремля

Представник Кремля Дмитро Пєсков назвав недостовірною інформацію про сварку, що відбулася в ході телефонної розмови між Путіним і бін Салманом. "Нісенітниця чергова", – сказав він, коментуючи публікацію у ЗМІ.

Україна отримає надсучасні фронтові БПЛА для розвідки та вогневої підтримки та розвідки від американської компанії Feloni

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:15

Американська компанія Feloni Aero оголосила про запуск нової лінійки БПЛА, призначених для "зміцнення обороноздатності України". Йдеться про Felon 1.0 c системою озброєння калібру 5,56 мм і FelonX, який має найменшу у світі ракету Spike. Про це 3 травн...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...