Хіти тижня. Ху*ло 2.0: На Росії назвали найбільш імовірного наступника Путіна (відео)

Це абсолютно лояльна, віддана людина, зазначає журналіст.

Вхожий в кремлівські коридори головний редактор радіостанції «Ехо Москви» Олексій Венедиктов заявив, що можливим наступником Володимира Путіна на посту президента РФ є заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв, а в «резерві» тримають директора Служби зовнішньої розвідки Сергія Наришкіна. Про це він розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

Особливо втішних слів на його вустах удостоївся Медведєв.«Він абсолютно лояльна, віддана людина. Путін так вважає. І ось запитай мене, кого він буде вибирати наступником сьогодні, я б сказав, що він вибирає між чотирма людьми, в які входить Дмитро Анатолійович на першій позиції», - сказав Венедиктов.

На його думку, крім Медведєва російська влада тримає «у резерві» Наришкіна. Про те, що він також є можливим наступником Путіна, свідчить те, що він повністю виведений з-під критики. «Хто дозволить собі критикувати главу розвідки?» - сказав Венедиктов.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...