Хіти тижня. Ху*ло багатолике: Російський бізнесмен розповів, хто насправді керує РФ

У разі відходу від влади російського президента Володимира Путіна стане ще гірше, в тому числі і для України.

Таку точку зору висловив російський підприємець Дмитро Потапенко і додав: «Росією управляє колективний Путін», передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

За його словами, ситуація не зміниться, оскільки в Росії - національна економіка. «Тут ключове те, що відбувається всередині кланів, причому ці клани озброєні. Ще їх помилково називають олігархами, хоча такими вони не є в чистому вигляді. Коли говорять про відхід Путіна, чомусь не помічають, що зараз відбувається в Росії. Тут створюється цифровий ГУЛАГ», - зазначив він.

Бізнесмен нагадав, що в даний момент в Росії в зв'язку з пандемією коронавіруса для того, щоб вийти з дому ввели спеціальні qr-коди, які не потрібні тим, у кого є «ксиви». «Хочу звернути увагу - раз ми все-таки спілкуємося з українською аудиторією - на матеріали Нюрнберзького процесу. Там одне зі звинувачень - присвоєння номерів і знеособлення людей. Так ось, в РФ у кожного громадянина, у мене в тому числі, є qr-код і є цифрове позначення. У нас нітрохи не краще, ніж у арештанта при нацистській Німеччині», - додав він.

Дмитро Потапенко також підкреслив, що «мало хто розуміє глибинні причини існування Путіна»: «Путін - це не людина, це, по суті справи, колективне управління країною. Тому до тих пір, поки не будуть підніматися всі пласти, а буде персоніфікація цього зла, розуміння не буде», - додав Потапенко.

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...