Хіти тижня. Хунта потужно мститься за вбивство трьох бійців ЗСУ: У окупантів під Горлівкою великі втрати, росіяни не встигають списувати заднім числом "вантаж 200" на "дембель"

Банкова нарешті дала добро на геометричну відповідь окупантам за вбитих захисників України. Як в старі добрі часи бійці ЗСУ перевиконують план, за кожного побратима відправляючи до пекла не менше двох "гібридів" Путіна

Захисники України за жахливою і трохи забутою окупантами традицією, проряжають нечисленний ланцюг "гібридів" на лінії зіткнення, забираючи по два-три життя росіян, за кожного вбитого українця, зазначають Патріоти України.

Так мешканці Горлівки повідомляють про сім "200-тих" росіян після ранкового бою 20 лютого.
«За останніми даними у нас вже сім 200-х», - пише жителька ОРДО на своїй сторінці в Твіттері.

Відомий блогер, волонтер та аналітик Serg Marco зі свого боку вніс ряд уточнень з того, що відбулося на фронті під Горлівкою 20 лютого, зокрема і про втрати окупантів.

Раніше місцеві жителі повідомляли про п'ять загиблих членах незаконних збройних формувань. Згідно «офіційним» даним «народної міліції ДНР», один член НВФ загинув і двоє поранені. При цьому надійшла інформація, що російське командування списує своє дохле "м'ясо" заднім числом на демобілізацію.

Чи є серед ліквідованих за трьох українських вояків, і той командирований з РФ снайпер, фотку котрого демонстрував секретар РНБО в ефірі каналу "Україна".

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...