Хіти тижня. "Кіборги" повертаються. Бійці ООС оволоділи новими стратегічними позиціями на території ДАП: "Ми взяли під контроль злітну смугу"

Ворога позбавили важливих шляхів постачання і змусили відкотитись ближче до Донецька

Українські військовослужбовці контролюють більшу частину злітної смуги Донецького аеропорту. Про успіхи бійців ЗСУ йдеться в сюжеті 5 каналу. Російські окупанти часто обстрілюють українських військових, проте їм вдалося на цій ділянці поліпшити становище своїх вогневих точок, зазначають Патріоти України.
Закріплення ЗСУ на цій ділянці унеможливило поставки боєприпасів терористам і висунення диверсійних груп противника.
"Ми взяли під контроль злітну смугу. До цього моменту, поки ми не виставили свої спостережні пости, противник мав можливість підходити впритул до наших позицій і вести обстріл. Наразі противник не має можливості пересуватися по злітній смузі. Він не має можливості приховано підійти до наших позицій", – пояснив військовослужбовець "Морпіх".

"Ворогові довелося трохи посунутися, покинути деякі свої позиції. Через те, що відстань, противник трохи відкинутий, він не має можливості для маневру на передньому краї, почалися снайперські обстріли і вони проходять щодня", – розповів боєць.


ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...