Хіти тижня. Кілерам обіцяли півмільйона доларів: У Фінляндії намагалися вбити ще одного критика Кадирова

Поліція забезпечила Мусу Ломаєва охороною.

У Фінляндії 10 вересня затримали підозрюваного в спробі замаху на опозиційного чеченського блогера Мусу Ломаєва, передають Патріоти України.

Про НП у Фінляндії сам Ломаєв повідомив виданню «Кавказ.Реалії», уточнивши, що замовники пропонували за його вбивство півмільйона доларів. За словами блогера, фінські правоохоронці забезпечили йому охорону і обмежили його діяльність на час розслідування.
Ломаєв на каналі YouTube систематично критикує владу Чечні. У 2004 році його викрали силовики в Грозному, звинуватили в терактах проти співробітників МВС і катували. Про його справу докладно писала Анна Політковська.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...