Хіти тижня. Кінець близько: Ідеолог "ДНР" дав похмурий прогноз через розведення військ

Манекін закликав «патріотів республіки» мобілізувати всі душевні сили за допомогою яких мешканці ОРДО зможуть «подолати все».

Роман Манекін

Проживаючий в непідконтрольному Україні Донецьку ідеолог «ДНР» Роман Манекін на своїй сторінці в соцмережі висловив думку, що через розведення сил в «республіці» може трапиться економічний колапс вже через місяць, передають Патріоти України.

За його словами, з підприємств і установ непідконтрольного Україні Донецька надходить сумна інформація про складну економічну ситуацію. Манекін пише: «Стремительно приближается момент, когда каждому придется определиться в том, насколько он действительно верен идее ДНР. Не на словах, а на деле. Признаться, не вижу (во всяком случае, пока) способа избежать избыточных, если не сказать, чрезвычайных, социальных „перегрузок“. Быть может, уже в декабре. Причем, может случится так, что экономический коллапс случится на фоне формального отвода войск. Что объективно будет играть против ДНР. А политическое разрешение вопроса, способное исправить ситуацию, оппоненты оттянут на осень 2020 года».

Манекін закликав «патріотів республіки» мобілізувати всі душевні сили за допомогою яких мешканці ОРДО зможуть «подолати все».

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...