Хіти тижня. Кінець "епохи бідності", або Премія у 1630% міністерського окладу: Навколо величезної премії для "головного розпродажника української землі" Милованова розгорівся гучний скандал

Прем'єр-міністр переконує суспільство, що не в курсі про астрономічні преміальні свого підлеглого. Цікаво, а хто підписує платіжки топ-урядовцям, і з чийого благословіння, якщо голова уряду дійсно не знає.

Міністр економічного розвитку, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Мілованов може отримати премію за листопад 2019 року в розмірі 1630%, або 236 тисяч гривень. Про це сказано в документі, розповсюдженому ZN.UA, зазначають Патріоти України.

Таким чином, заробітна плата політика, з урахуванням запропонованої премії, може скласти 271 тисячу гривень.

Одним з перших на документ відреагував колишній віце-прем’єр України Павло Розенко, який написав, що “епоха бідності” закінчилася тільки для окремо взятого “слуги народу”.

У свою чергу, прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що не має інформації про те, що міністр економічного розвитку Тимофій Мілованов може отримати таку велику премію, передає “Укрінформ”.

“Мені відповідні документи не надходили. Тому я буду коментувати тоді, коли у мене буде відповідний документ”, – сказав Гончарук.

На уточнююче питання про те, чи спілкувався він з цього приводу з Міловановим, глава уряду відповів: “Ми ще не спілкувалися за останні дві години для того, щоб це дізнатися, щоб обговорити”.

Пізніше Тимофій Мілованов відреагував на скандал і опублікував у себе в Facebook виписку з банку, з якої випливає, що за три місяці роботи в уряді міністр отримав 93 тисячі гривень.

“Всі виплати зарплати та премії, які я отримав за 3 місяці роботи в Міністерстві. На фото – 93122 грн в цілому, що становить 31041 грн в місяць”, – написав міністр.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...