Хіти тижня. "Кінець епохи бідності": Мер Чернігова прийшов на зустріч з виборцями в куртці за 1 млн грн (фото)

Мер Чернігова Владислав Атрошенко прийшов на зустріч з виборцями в куртці за 1 млн грн. Про це на власній сторінці в Facebook написала депутат Чернігівської міськради Марина Рейко, передають Патріоти України.

"Мер прикордонного міста з’явився на заході в Седневі в крокодиловій куртці. Більше всього ця модель схожа на бренд Zilli. Якщо так, то приблизна вартість такого ексклюзиву - 900000 грн", - йдеться у повідомленні.

Мер Чернігова Владислав Атрошенко.Куртка з крокодилової шкіри.Нагадаємо, нещодавно Державне бюро розслідувань повідомило, що викрило корупційну "схему" на ремонті доріг у Чернігові. Зокрема, до схеми були залучені два місцеві асфальтобетонні заводи, що пов’язують з Атрошенком.

Сподівалися "проскочити в дамки": На гарячій ділянці фронту росіяни раптово кинулу на прорив бронетехніку, в ЗСУ показали, що було далі (відео)

четвер, 9 травень 2024, 18:40

Командування окупантів вирішило, що настав вдалий момент тупцюванню малих піхотних груп у м'ясних штурмах поступитись лихій бронетанковій атаці. Українці погодились, що момент ворог обрав дійсно дуже вдало. Українські захисники знищили ворожу важку тех...

Щось в Москві здохло: Росія скасувала розшук Зеленського і і Порошенка - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 18:30

Президента України Володимира Зеленського та колишнього президента Петра Порошенка прибрали з бази розшуку МВС РФ. Про це повідомила Медіазона у четвер, 9 травня. . "Картки розшуку глав України зникли невдовзі після того, як 4 травня їх випадково вияв...