Хіти тижня. Класичний дебілорашизм: На Росії річку з назвою Упа "записали" в посібники українських "фашистів"

Московські пропагандисти епічно осоромились через власне невігластво

Російські новинні агентства несподівано записали річку Упа в число об'єктів, заборонених в РФ. Назва річки - Упа - автоматично супроводжувалося посиланням, що організація УПА екстремістська і заборонена в Росії, зазначають Патріоти України.

На дивні уточнення в статтях журналістів «Газети.ру» першим звернув увагу автор проекту «Архітектурні надмірності» Павло Гнілорибов.

Надалі уточнення з тієї ж серії виявилися на сайтах «Дни.ру» і «Політексперт».

Автори проекту tjournal.ru, що аналізують російські ЗМІ, прийшли до висновку, що в редакціях надто завзято прагнули виконати закон про ЗМІ і тому використовували функцію автоматичного додавання фрази про забороненої організації УПА. А у випадку з річкою Упа ця функція спрацювала не так, як гадалося - сталося «помилкове спрацьовування».

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...