Хіти тижня. "Клімкін - красава! Врятував офіційну Україну від опосередкованого визнання Криму російським", - політолог

Павло Клімкін фактично приніс себе в жертву, заради України, бо розумів, що Зе-Команда може свідомо чи не свідомо потрапити в дипломатичну пастку РФ.

Міністр закордонних справ Павло Клімкін вважає, що його відомство мало повноваження без погоджень із президентом направляти відповідь на російську ноту щодо суду над полоненими українськими моряками. У коментарі ЗМІ він пояснив, чому відповів Росії без узгодження з Зеленським, передають Патріоти України.

«Клімкін – красава! Врятував офіційну Україну від опосередкованого визнання Крима російським», – написав Денис П'ятигорець на своїй сторінці у Facebook.

Подаємо текст допису без змін.

Вчора був насичений день, який я провів в полях і тому не дивився новини.

Сьогодні прочитав і трохи в шоці. Я так розумію, що Зе-Президент обрав собі своєрідне гасло в роботі: «Ні дня без зашкварів!».

Клімкін – красава! Врятував офіційну Україну від опосередкованого визнання Крима російським. Чому це так? Все дуже просто:
- Росія затримала наших моряків, бо вони на їхню думку порушили територіальні води РФ.
- Своїми ці територіальні води РФ вважає, бо вважає Крим російським.
- Україні Росія запропонувала визнати законність кримінального провадження по моряках, яке базується на незаконному факті анексії Криму.
- Отже визнавши законність кримінального провадження Україна опосередковано визнає причини порушення такого провадження законними, а отже погоджується, що Керченська протока та Крим належать РФ.

Клімкін відреагував миттєво, поставивши хрест на своїй кар’єрі. Він фактично приніс себе в жертву, заради України, бо розумів, що молода та перспективна Зе-Команда може свідомо чи не свідомо потрапити в дипломатичну пастку РФ.

А тепер до нашого Зе-Президента. З брифінгу я дізнався для себе одну важливу річ. Під час брифінгу Зе-Президент заявив, що коли він був у Франції, Німеччині та Брюсселі то йому всі говорили, що рашка буде повернена до ПАРЄ, бо це майданчик для переговорів. І він вже знав, що це неминуче, що це вже доконаний факт.

Так чому, пане Зе-Президенте, Ви не попередили про це нашу делегацію в ПАРЄ?

Чому Ви не розказали про це українському народу? Що це за ЗеКидок? Ви написали шикарний звіт про перебування за кордоном і про те, що там у Вас пройшло все хорошо і не згадали про те, що ніхрєна хорошего Вам там не сказали.

Чому Ви написали у ФБ лише на другий день після голосування в ПАРЄ, що «ви розчаровані»? То коли Ви насправді «розчарувалися»? В Брюсселі? Чи в Києві на другий день після голосування?

От дивіться, пане Зе-Президенте, як це працює. Коли Ви були коміком, то люди запам’ятовували лише ваші влучні жарти або скандальні жарти. Решту тексту, який Ви говорили, всі пропускали повз вуха. А зараз все інакше. Зараз кожне Ваше слово чітко фіксується і може бути використано проти Вас. Тому припиніть грати Президента, почніть нарешті працювати.

Через кримінальну справу проти неї в Україні: Росія відмовила в громадянстві колаборантці з Києва

вівторок, 30 квітень 2024, 21:22

Колаборантці з Києва, яка виїхала на територію країни-агресора РФ, відмовили в російському громадянстві. Причина відмови — кримінальна справа проти жінки в Україні за підтримку вторгнення РФ. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти Україн...

Цікава заява: Трамп обіцяє "спробувати" допомогти Україні у війні проти РФ

вівторок, 30 квітень 2024, 21:10

Експрезидент США та кандидат на майбутніх виборах очільника держави Дональд Трамп пообіцяв «спробувати» допомогти Україні у війні проти Росії. Однак Трамп наголосив, що Європа теж «повинна виконувати свою роботу». Про це він розповів у інтерв’ю журналу...