Хіти тижня. "Когда Луганск был осажден укропов злобною ордою": ТБ луганських терористів перериває випуск новин терміновим повідомленням, адресованим "генералу"

Пособники російських терористів у Луганську перервали диктора, який зачитував новини спеціальним відеозверненням з хвалебними віршами генералу.

Як повідомляють Патріоти України, про це на своїй сторінці в соцмережі пише Денис Казанський і публікує відеозапис з ефіру.

"Той випадок, коли не потрібно вигадувати жодних коментарів, бо на відео пекло, що не піддається опису. І найстрашніше, що є люди, які воюють за цю жахливу убогість і намагаються нав'язати її іншим", - пише Казанський у коментарі до запису.


"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...