Хіти тижня. "Коля Оболонский" підтвердив репутацію: "Слуга народу" Тищенко назвав Чорнобильську катастрофу "праздником" і закликав "поздравить" всіх дочетних (відео)

Нардеп, якого називають "смотрящий" за Києвом від ЗеКоманди, мабуть наслухався роспропаганди до 9 травня, впавши мало-мало в побєдобєсіє. Адже День перемоги за радянським пісенним кліше в РФ часто-густо називають "праздником со слезами на глазах"

Микола Тищенко знає коли велике горе - це свято

Народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко поповнив колекцію ганебних тверджень, пов'язаних з пам'ятними подіями в історії нашого народу, зазначають Патріоти України. Напередодні чорної дати 26 квітня - річниці аварії на Чорнобильській АЕС - депутат назвав великим святом.

«Пользуясь случаем, хотел бы напомнить, что 26 апреля будет праздник, очень большой и очень важный», — заявил Тищенко в телеэфире. «Это трагедия, это Чернобыльская катастрофа… Не забудьте поздравить», — сумбурно висловився депутат.

Відео опублікував депутат Антон Поляков.

Нагадаємо, раніше Тищенко встиг прославитись вже в перший робочий день у Раді, коли не зміг відповісти на найпростіші запитання журналістки і нахамив представниці ЗМІ.

Ворог влаштував "полювання": Стало відомо, куди війська РФ влучили в Одесі

середа, 24 квітень 2024, 10:37

Армія РФ вранці 24 квітня завдала удару по місцю зберігання виведеної з ладу автомобільної техніки у місті Одеса, військовослужбовці не постраждали, передають Патріоти України. Дослівно: "Російська Федерація завдала удару по місцю зберігання виведеної ...

"Троянський кінь": Політолог пояснив, чому Китаю зараз вигідно підтримувати Росію

середа, 24 квітень 2024, 10:30

Китай відправить на саміт до Швейцарії щонайбільше свого спеціального представника, який, ймовірно, буде не учасником процесу, а "наглядачем". Таку думку висловив політолог Олег Лісний, передають Патріоти України. Він заявив, що Росія намагається вмови...