Хіти тижня. "Коля Оболонский сделал мой день!": Як нардеп "Слуги народу" ходив до школярів на свято першого дзвоника

В одній зі шкіл столиці новообраний "слуга народу" Микола Тищенко, той самий, котрий не зміг назвати причину трауру 29 серпня, відзначився недоречним самопіаром виступивши перед дітьми від 6 років з політичною промовою і збираючи квіти у школярів, наче День знань, це його свято, а не тих, то кого він завітав. Така нескромна поведінка "слуги" роздратувала деяких батьків, зазначають Патріоти України.

Тищенко встиг побувати на лінійках у двох школах столичної Борщагівки, перевірив перебіг ремонтних робіт і завітав ще до одного навчального закладу з ревізією процесу оновлення їдальні.

Батьки школярів були обурені такою поведінкою парламентаря та жваво обговорювали її в соцмережах. За повідомленням одного з підписників, під час лінійки Тищенко розповідав про законотворчу діяльність і чому процес був таким довгим.

Під дописом є чимало коментарів невдоволених батьків, які стали свідками цих подій та чиї діти мали вистояти й вислухати всі ті незрозумілі для них речі.

Інший нардеп від "Слуги народу" Олександр Юрченко, який представляє Голосіївський район, також не згаяв нагоди засвітитись у статусі депутата перед дітьми та їхніми батьками.

У коментарях дописувачі твердять, що це лише піар, та й жодних позитивних емоцій такі появи політиків не викликають.

А от нардеп від "Слуги народу" Роман Грищук визнав, що депутат не повинен ходити на шкільні лінійки.

"Політики, які ходять до шкіл для промов і виступів, зокрема й на День знань, порушують базовий закон "Про освіту", відповідно до якого політичні партії не мають права втручатися в освітню діяльність навчальних закладів, а об'єкти та майно державних і комунальних закладів освіти не підлягають використанню не за освітнім призначенням", - нагадують у "Чесно".

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...