Хіти тижня. "Коліном під зад" на тлі збиття авіалайнера МАУ в Ірані: Главу корпорації Boeing звільнили без вихідної допомоги

Денніс Мюленбург, звільнений з поста глави американської корпорації Boeing, не отримав вихідної допомоги, але при цьому компанія виплатить йому понад 60 млн доларів в рамках контракт. повідомляють Патріоти України з посиланням на Бі-бі-сі.

"Ми дякуємо Деннісу за майже 35-річну роботу в компанії Boeing. Після звільнення Денніс отримав той прибуток, який йому належить за контрактом, але йому не виплачувалася вихідна допомога або премія за підсумками 2019 року", - йдеться в повідомленні корпорації.

Таким чином, Мюленбург втратив 14,6 млн доларів за підсумками минулого року, але в цілому повинен отримати від компанії 62,2 млн доларів.

Новий глава Boeing Девід Келхун отримає від компанії 7 млн доларів, якщо доб'ється повернення до польотів лайнерів моделі 737 Max, які не літають з березня минулого року через дві авіакатастрофи, що забрали життя 346 осіб.

Келхун повинен приступити до своїх обов'язків 13 січня, раніше він займав пост голови ради директорів компанії.

Про звільнення Мюленбурга стало відомо 23 грудня. Він прийшов в компанію в 1985 році, в 2015 році був призначений главою Boeing, а до цього керував департаментом космосу, оборони і безпеки.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...