Хіти тижня. Коли державний гімн поф*г: Навколо новорічного привітання президента Зеленського розгорається скандал

За всі 8 хвилин 57 секунд звернення Володимира Зеленського в ефірі так жодного разу не з'явився прапор України і не пролунав державний гімн...

Перша вітальна промова Володимира Зеленського в якості президента України тривала майже дев'ять хвилин. За цей час він кілька разів поставив запитання "хто я", заявивши, "яка різниця", під яким пам'ятником стояти в очікуванні побачення, "яка різниця", якою мовою говорити, "немає різниці" в релігіях, коли суспільство живе в достатку і світі, інформують Патріоти України.

Український політолог, засновник Бюро опору гібридної війні Тарас Березовець звернув увагу на те, що після виступу Зеленського в Офісі президента не вважали за потрібне поставити національний гімн. Це сталося вперше за весь час незалежності нашої країни. "Ось це і є скандал. Згодні?" - написав експерт.

Готуються прибрати? Шойгу може потрапити під "удар" через "перезавантаження" влади в Кремлі, - FT

понеділок, 29 квітень 2024, 8:30

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу опинився під загрозою серйозного удару після арешту заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова, якого підозрюють в корупції. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. Видання пише, що Шойгу досі вижи...

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали: