Хіти тижня. "Колись любов була, і що?": Кернес публічно відрікся від дружини, котра виходжувала його після фатального поранення

Чи дійсно скандальний інвалід вирішив більше не витрачатись на мати свого молодшого сина, чи перевів її у розряд страховок залишається питанням, риторичним.

Оксана Гайсинська не є більше цивільною дружиною Геннадія Кернеса. Про це заявив сам міський голова Харкова в інтерв’ю theБабель, зазначають Патріоти України.

"У мене немає цивільної дружини", - зізнався він у відповідь на запитання про нібито записані свої старі бізнес-активи на цивільну дружину Оксану Гайсинську. Журналістів цікавило, чи правдою є те, що ці фірми отримують підряди з міського бюджету.

"Оксану Гайсинську знаю, колись любов була, і що? У неї і запитайте про бізнес-активи. Була любов і немає любові", - заявив Кернес.

Як повідомлялося, в цьому ж інтерв’ю Кернес пообіцяв, що в новому парламенті працювати не буде й відмовиться від мандата народного депутата, якщо отримає на нього право за підсумками виборів.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...