Хіти тижня. Командир ЗСУ потужною промовою вивів з себе кремлівську пропаганд*нку (відео)

На російському пропагандистському телебаченні виник ажіотаж через яскраву промову командира взводу 28 бригади Збройних сил України Віктора Єгорова (Карателя).

Віктор Єгоров

Свою чітку патріотичну позицію захисник України озвучив в інтерв'ю 24 каналу. Його бурхливе обговорення влаштувала топпропагандистка Кремля Ольга Скабєєва на програмі "60 хвилин" телеканалу "Росія 1", передають Патріоти України.

"Щоб постійно бути в тонусі, треба вірити в перемогу! Рано чи пізно ми точно зайдемо в Донецьк, Луганськ і Крим. Що мене мотивує? Зізнаюся, мені подобається воювати. Питають, чи маніяк я? Звичайно ні! Тому що я вбиваю не людей, а ворогів! Це мій обов'язок – захищати. Подібно до того, коли нападають на пост, людина на варті повинна застосувати зброю. Не тому, що вона хоче вбити людину, а тому що захищає", – сказав український воїн.Крім того, він пообіцяв, що обов'язково повісить у звільненому Донецьку або Луганську прапор з вишитим тризубом, який йому вручили волонтери, попросивши залишити в якомусь з деокупувати міст.

Сміливі слова українця розлютили скандальну посіпаку путінського режиму, і вона вибухнула їдкими обуреннями в прямому ефірі.

"У продовження розмови я просто покажу вам пана Єгорова. Це та людина, яку боїться Зеленський! І це представник тієї маси націоналістичної, яка не дасть завершити війну на Донбасі!" – викрикнула в гніві Скабєєва.

"Офіційні речники декларують...": Ворог все кинув на захоплення Покровська, треба протриматися до кінця вересня, - Селезньов

субота, 31 серпень 2024, 23:55

Військовий експерт Владислав Селезньов розповів, що ворог зараз кинув усі наявні у нього ресурси для окупації Покровська — найзахіднішого міста на території Донецької області, передають Патріоти України. «Наскільки це реально зробити? 7 серпня цього ро...

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...