Хіти тижня. Командири окупантів бігли в паніці: З'явилося відео нового удару по позиціях найманців на Донбасі

Відео було знято з висоти за допомогою розвідувального квадрокоптера (безпілотника).

У мережі показали відео удару українських сил по позиціях бойовиків на Донбасі. На відео видно, як терористи в паніці залишають місце удару. Відео опублікували на сторінці Facebook-спільноти «Повернись живим!», передають Патріоти України.

«Ви коли-небудь бачили паніку окупантів, які біжать від обстрілу? Тоді показуємо. Це - автомобіль терористів. І, власне, самі бойовики. А, якщо бути точними, - командир взводу і командир батальйону 11-го мотострілецького полку (колишній батальйон "Восток"), який воює на сході проти української армії. За кілька секунд біля їх машини впаде міна. І цих двох врятує тільки диво. Чи надовго - це вже риторичне питання», - йдеться в описі відео.

Відео було знято з висоти за допомогою розвідувального квадрокоптера (безпілотника). "У 2014 році ми навіть не могли уявити, що будемо бачити ворога з такого ракурсу і в такій якості. Але зараз завдяки сучасним квадрокоптерам та вмінням розвідників це – звичайна практика. До того ж, такі «очі» допомагають не тільки знищувати окупантів, а й зберегти життя наших військових", - написали волонтери.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...