Хіти тижня. Конфлікт дня: "Да х*й с этими беркутовцами", - сестра Сенцова про скандал з обміном полоненими

Двоюрідна сестра українського режисера і колишнього політв'язня Кремля Олега Сенцова Наталія Каплан вважає, що для того, щоб врятувати життя людей, можна "закрити очі на несправедливість".

Наталія Каплан

Так Каплан прокоментувала рішення суду щодо звільнення ексберкутівців під особисте зобов'язання в рамках обміну полоненими, передають Патріоти України.

"Да х*й с этими беркутовцами, если это цена жизни тех, кто уже прошел через адские пытки (…) Да, я понимаю чувства родственников Небесной сотни, но эти беркутовцы уже не вернут им близких, зато в обмен на них можно спасти тех, кого спасти еще можно", - написала Каплан в Facebook.

Сестра Сенцова додала, що готова знехтувати справедливістю і своїми цінностями, якщо "на весах жизни людей, стоявших за Украину". "Их нужно вытаскивать. И я согласна, что не любой ценой. Но речь идет только об обмене людей на людей, про территории речь не идет", - зазначила Каплан.
Також вона висловила думку, що обмін полоненими не закінчить війну, полонених і політв'язнів стає все більше, і Росія "может набрать заложников сколько угодно". "И я вижу два направления: кардинально изменить ситуацию в пользу Украины (тут пока проигрываем) и спасти тех, кого можно спасти (тут дается шанс, давайте его не упустим). А беркутовцы все равно будут наказаны, когда победит Украина, в чьей победе я не сомневаюсь", - резюмувала сестра Сенцова.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...