Хіти тижня. "Концерт у Кобзона отримають": Командир чеченських добровольців Осмаєв відповів Кадирову на погрози Україні

Командир батальйону імені Джохара Дудаєва Адам Осмаєв відповів на слова голови Чечні Рамзана Кадирова про необхідність приєднання України до Росії, передають Патріоти України.

Він нагадав земляку про те, що кращі з кращих чеченців стоять на захисті України від агресії. "Жодні орди орків та їхніх рабів – зрадників чеченського народу нас не поставлять на коліна! Концерт у Кобзона вони отримають, а не Україну", – написав Осмаєв.

Командир батальйону імені Джохара Дудаєва Адам Осмаєв відповів на слова голови Чечні Рамзана Кадирова про необхідність приєднання України до Росії. Він нагадав земляку про те, що кращі з кращих чеченців стоять на захисті України від агресії. "Жодні орди орків та їхніх рабів – зрадників чеченського народу нас не поставлять на коліна! Концерт у Кобзона вони отримають, а не Україну", – написав Осмаєв.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...