Хіти тижня. "Корабельні сосни" "русского міра": Як "ДНР" зазиває в свої "війська"

Абсолютно нечитабельний дизайн, граматичні помилки і орієнтованість на дуже інтелектуально нерозвинену і невимогливу цільову аудиторію. До того ж - відвертий сексизм і вульгарність.

У мережу виклали "агітку" з "ДНР", завдяки якій бойовики зазивають в свої "війська" повоювати за "республіку", передають Патріоти України.

Листівка закликає жителів "ДНР", чоловіків у віці від 18 до 55 років, ставати "військовослужбовцями" в "армії" "ДНР", підписувати контракти і прирікати себе на долю "гарматного м'яса", яке воює за мільйони Пушиліна і його соратників.

На цій листівці на тлі вантажівки стоїть в позі спокусниці дівчина, на якій з одягу - тільки блузка. А текст розміщений таким чином, що значну його частину просто неможливо прочитати через безграмотно підібране поєднання кольорів.

Так запрошують бажаючих служити в якійсь "військовій частині", розташованій в селі Безіменне Новоазовського району, що знаходиться на окупованій частині Донецької області. Текст, що розписує "принади" участі в незаконному збройному бандформуванні, написаний з граматичними помилками.

Новачкам також обіцяють допомогу в отриманні "громадянства" "ДНР" і паспортів РФ.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...