Хіти тижня. Король Таїланду несподівано одружився на своєму генералові (фото)

Четверте одруження Рама Х відбулося за три дні до початку триденної церемонії його офіційної коронації.

Рама Х. Фото: Рейтерс.

Король Таїланду Рама Х, Маха Ваджиралонгкорн, несподівано одружився. Дружиною 66-річного короля, як повідомляє агентство Reuters, стала генерал Сутіда Тіджано, колишня стюардеса авіакомпанії Thai Airways. Тепер вона отримала офіційний титул королеви, передають Патріоти України.

У 2014 році Сутіда була призначена Ваджиралонгкорном заступником начальника його охоронців. У грудні 2016 року він присвоїв їй генеральське звання, а в 2017 році вона стала заступником командувача особистою охороною короля. Західні ЗМІ давно писали про їх романтичний зв'язок, але ці повідомлення в палаці не коментували.
Сутіда - четверта дружина Ваджиралонгкорна. У 1977 році принц одружився зі своєю кузиною - принцесою Мом Луанг Соамсавалі Кітіякара. У них народилася дочка принцеса Баджракітіябха. Однак уже в 1980 році шлюб розпався, хоча юридично був розірваний лише в 1991 році.
Деякий час жив у фактичному шлюбі з актрисою Ювадхідой Полпрасет, яка народила йому чотирьох синів і дочку. У 1994 році їх союз став офіційним, але в 1996 році подружжя розлучилося.
У лютому 2001 року принц Вачіралонгкорн одружився з простолюдинкою Срірасмі Акхарапхонгпріче. У 2005 році вона народила наслідного принца Діпангкорна Расмічоті і сама отримала титул принцеси. Але в 2014 році добровільно відмовилася від королівського титулу і подружжя розлучилося.
З усіх дітей Вачіралонгкорна тільки троє мають королівський титул. Це старша дочка Баджракітіябха, дочка від цивільного шлюбу з Ювадхідой принцеса Сіріваннаварі Наріратана (яка стала відомим дизайнером) і син від шлюбу з Срірасмі принц Діпангкорн Расмічоті.
Четверте одруження Рама Х відбулося за три дні до початку триденної церемонії його офіційної коронації. Він зійшов на трон після смерті свого батька короля Пуміпона Адульядета в жовтні 2016 року. Але через траур по покійному монарху коронація була надовго відкладена.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....