Хіти тижня. Коронавірус добиває? Рейтинг Зеленського після року президентства різко змінився

Володимира Зеленського підтримує все менше українців. Рейтинг президента, від початку каденції якого минув майже рік, тепер складає 46%, передають Патріоти України.

33% українців оцінюють його діяльність нейтрально, 21% — негативно. Для порівняння: у вересні торік Зеленського підтримували 74% опитаних, у жовтні — 67%, у листопаді — 65%, у грудні — 60%, тоді як у лютому цьогоріч — лише 48%, за результатами опитування Київського міжнародного центру соціології (КМІС)

Серед головних невдач перших державних осіб, включно з прем'єром і головою Верховної Ради, респонденти назвали відсутність результатів боротьби з корупцією (75%), відсутність прогресу на Донбасі та в забезпеченні населення доступними медичними послугами (по 70%), відсутність прогресу в розслідуванні гучних справ (68%) і відсутність успіхів нової влади щодо зниження тарифів ЖКГ (62% опитаних).

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...