Хіти тижня. Коротка пам'ять депутата: Екснардеп прийшов на Марш ветеранів у військовій формі, та сказати, де і з ким воював - не зміг (відео)

Барна порадив ветеранам звертатися в штаб командування.

Скандальний екснардеп Олег Барна зганьбився на марші ветеранів АТО/ООС в честь Дня Незалежності. Відеозапис інциденту опублікували в соцмережі. передають Патріоти України.

Учасники маршу попросили Барну назвати позивний командира і позиції, де саме він брав участь в бойових діях. Однак екснардеп не зміг дати жодної конкретної відповіді і порадив ветеранам звертатися в штаб командування.
«Приїхали на один день і отримали УБД .... Я у вас запитав, позиція, позивний командира, ви не можете цього назвати", - сказав Барні один з учасників маршу.

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...

Прогавили стратегічну локацію: Росіяни безуспішно штурмують нещодавно звільнений острів Нестрига у дельті Дніпра - ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 19:07

Російські загарбники безуспішно штурмують острів Нестрига, над яким нещодавно встановили контроль українські захисники, а також продовжують атаки на село Кринки на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Про це у вівторок, 30 квітня, в ефірі телема...