Хіти тижня. Краще б вони мовчали: У Зеленського порадили українцям "не відкривати вікна"

Юлія Ковалів вирішила, що дала співгромадянам "гарну пораду".

Заступниця голови Офісу президента Юлія Ковалів порадила українцям "не відкривати вікна", щоб менше платити за тепло. Про це вона сказала в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером" в ефірі на телеканалі "Україна" в п'ятницю, 14 лютого, передають Патріоти України.

За її словами, головна проблема в тому, що дуже мало будинків українців обладнано лічильниками тепла. А тому під час теплої погоди на вулиці люди, щоб не було в квартирах жарко, відкривають вікна, буквально викидаючи гроші в кватирку.

"Я згодна з мером Миколаєва, він говорить: ми встановили індивідуальні теплові пункти. Ось стало тепло, температура в грудні +5 – значить не треба відкривати вікна. У нас не може бути в квартирах по 27-30 градусів і за все це ми платимо", – сказала Ковалів.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...