Хіти тижня. Красномовне послання кремлівському фюреру про почуття американців: У військового аташе посольства США помітили красномовний шеврон - "Україна або смерть"

У п'ятницю, 9 квітня, на Донбасі в зоні проведення Операції об'єднаних сил побувала американська делегація на чолі з аташе з питань армії та оборони полковником Бріттані Стюарт. Високопоставлений офіцер Пентагону приїхала у зону ООС із шевроном "Україна або смерть". Відповідні фото опублікував на своїй сторінці у Facebok Ілля Айзін, зазначають Патріоти України.

"Військова аташе із США з питань армії та оборони, полковник Бріттані Стюарт приїхала у зону ООС із шевроном "Україна або смерть". Це пряма відповідь Білого Дому, що для Америки Україна!" - прокоментував фото Ілля Айзін.

На Донбасі представники США відвідали підрозділи Збройних сил України, які тримають оборону на лінії зіткнення з російськими окупантами, і поспілкувалися з українськими захисниками.

"Уряд США глибоко занепокоєний ситуацією, яка складається навколо кордонів України, та всіляко підтримує суверенітет і територіальну цілісність України", - зазначила полковник Стюарт під час брифінгу, передає видання "Інтерфакс-Україна".

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...