Хіти тижня. "Кремль окончательно психанул": У мережі анонсували великі зміни в терористичній "ЛНР"

Як уточнює ресурс, більше не буде «місцевих» кураторів та інших посередників.

Телеграм-канал «Нотатки громадянина», який висвітлює життя в ОРЛО, повідомляє, що в «республіці» нібито, цілком і повністю змінюється вертикаль «влади». Всі «відомства і міністерства республіки» безпосередньо підпорядковуються таким же міністерствам Ростовської області, передають Патріоти України.

Як уточнює ресурс, більше не буде «місцевих» кураторів та інших посередників. Весь бюджет, всі звіти, всі заходи і кроки тепер контролюються апаратом управління Ростовської області.

Телеграм-канал пише: «Кремль окончательно психанул, так как слишком большие средства просто напросто разворовываются и уходят по рукам, отследить потоки денег практически нереально, так как здесь за это отвечают „покрышки“ из Москвы, которые недоговаривают очень много информации своему высшему руководству. Как итог, жировать местным „политикам“ осталось не так уж и долго. Л/ДНР готовят под субъект Ростовской области. Не сомневайтесь, это окончательное и бесповоротное решение. Скоро сами все увидите».

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...