Хіти тижня. Кремлівські пропаганд*ни погрожують Україні через мову (відео)

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов влаштував чергову істерику через ухвалення в Україні закону про мову 5670-д.

Він вкотре звинуватив країну в сповідуванні ідеології нацизму в ефірі своєї програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"А в законі немає, що, наприклад, треба червону зірку пришити тим, хто говорить російською? Ви ж росіян мітити збираєтеся! Ви ж нацистські тварюки! Ви ухвалили нацистський закон про мову!" – люто вигукнув Соловйов, звертаючись до українських гостей у студії.

Його підтримав і російський політолог-українофоб Володимир Корнілов, який побачив в ухваленому законі "геноцид" молодих українців.

"Я навіть не буду говорити про порушення прав мовних елементарних мільйонів людей, про порушення міжнародних зобов'язань і угод, які Україна на себе взяла! Вони навіть не розуміють, яку вони підлість для свого ж майбутнього покоління зробили! Уявіть: діти закінчують дитячий садок, школу, виші й ніколи ніде не вчать свою рідну мову! Говорити нею вони вміють, але писати ні. Українську вони в побуті не використовують – в результаті вони не знають жодної мови. Вони не розуміють, що підривають власні освіту, культуру, майбутнє покоління!" – вибухнув фейком рупор Кремля.

Крім того, він закликав накласти на Україну санкції через історичний документ, а також скликати з цього приводу Раду безпеки ООН.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...