Хіти тижня. Кремлівський фюрер у полоні фатальних ілюзій: Заява Путіна про обвалення цін на нафту розкрила його некомпетентність (відео)

Оголошена стратегія і впевненість Путіна у високих цінах впали в один момент.

У мережі опублікували заяву російського президента Володимира Путіна про нафтову індустрію: недавня заява викликала масові глузування на адресу некомпетентності глави Кремля, передають Патріоти України.

Соціальні мережі показали відео, як на одній з недавніх прямих ліній Путін прокоментував ситуацію на ринку нафти і заявив, що падіння цін на нафту нижче 85 доларів за барель нібито викличе серйозні проблеми у самій Саудівській Аравії, а значить, цій державі нібито зовсім невигідно влаштовувати цінові війни.

Фрагмент відео був опубліковано одним з користувачів в розпал нафтової кризи, коли світові ціни на нафту опустилися до мінімальних значень за останні 20 років до 10 доларів за барель. При цьому ф'ючерси на нафту напередодні падали до негативних значень.

"Якщо піти нижче 85 (доларів за барель - ред.), то сама Саудівська Аравія буде в "прогарі", і у неї виникнуть проблеми", - впевнено заявив Путін, вважаючи що Саудівська Аравія просто не зможе так сильно знизити ціни на нафту.

Однак те, що сталося в березні і квітні стало важким потрясінням для Путіна, коли ціни впали до мінімальних значень. Впевненість Путіна розвалилася в один момент: вся російська стратегія по нафтовому ринку стала непридатною і показала власну хибність.

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...