Хіти тижня. Кремлівський пропаганд*н накинувся на українця через Зеленського (відео)

Приводом для сутички стало небажання президента України Володимира Зеленського спілкуватися з росіянами після приїзду на Генасамблею ООН у Нью-Йорку.

Євген Попов

На російському пропагандистському телебаченні спалахнув скандал між одіозним ведучим каналу "Россия 1" Євгеном Поповим і українським експертом Вадимом Трюханом. Приводом для сутички стало небажання президента України Володимира Зеленського спілкуватися з росіянами після приїзду на Генасамблею ООН у Нью-Йорку. Трюхан на передачі "60 хвилин" висміяв Попова за це, чим і розлютив його, передають Патріоти України.

"Що, у Євгена Попова був призначений час для інтерв'ю Зеленському? Я не чув. Це нормально, коли у людини, яка керує державою, є певна програма, а на неї кидаються?" – здивувався він, коментуючи першу зустріч пропагандистів путінського режиму із Зеленським у США.

Однак Попова зачепила ця репліка, і він тут же вибухнув погрозами на адресу свого опонента у студії. "Слідкуйте за тим, що ви говорите! Я ні на кого не кидався! А зараз на вас я кинуся, і вам мало не здасться! Слідкуйте за тим, що говорите! Ваш сонечко-ібн-Зеленський оточив себе вісьмома охоронцями, демократ ваш, якого ви обрали! Не на велосипеді приїхав сюди! Боїться під чорними окулярами, сідає в машину і не відповідає на запитання. Не треба мене вчити журналістиці, поки я не почав вас учити дипломатії!" – огризнувся рупор Кремля.

Одразу кілька факторів: Недзельський пояснив, що дозволить ЗСУ "переламати" ситуацію на фронті на свою користь

понеділок, 29 квітень 2024, 11:57

Полковник запасу ЗСУ, військовий експерт Петро Недзельський вважає, що отримання від США зброї, авіації, артилерії та боєприпасів суттєво зміцнить Сили оборони. Також це може значно змінити ситуацію на фронті в нашу користь у найближчій перспективі. Не...

"Є низка напрацювань": Повітряні сили пояснили, як Україна буде захищати F-16 на аеродромах

понеділок, 29 квітень 2024, 11:52

Україна готує комплекс заходів для захисту винищувачів F-16, коли вони перебуватимуть на аеродромах. Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір телемарафону, передають Патріоти України. «Є низка нап...