Хіти тижня. Кремлівський пропаганд*н "злив" підступний план Х*йла щодо Донбасу (відео)

Погрозами Соловйов вибухнув після слів скандального гостя ефіру В'ячеслава Ковтуна, який називає себе українським експертом.

Топпропагандист Кремля Володимир Соловйов заявив, що Росія не має наміру іти на компроміси з Україною і повертати їй контроль над кордоном на сході. Крім того, він нахабно пригрозив, що кордони України можуть звузитися до території Львівської області. Таку окупаційну риторику рупор Кремля озвучив у ефірі своєї програми "Вечір із Володимиром Соловйовим" телеканалу "Россия 1", передають Патріоти України.

Погрозами Соловйов вибухнув після слів скандального гостя ефіру В'ячеслава Ковтуна, який називає себе українським експертом. Той заявив, що президент Росії Володимир Путін нібито готовий на компроміс із Україною і на повернення Києву контролю над кордоном.

"Де ви побачили у Путіна хоч слово про компроміс? Путін якраз безкомпромісний. Ніякого компромісу з вами немає і бути не може. Вам віддадуть кордон по Львівській губернії. І то максимум. Я не знаю, де ви побачили у Путіна хоч щось про компроміс. Де ви побачили у Путіна хоч слово про те, що Україні віддадуть кордон?" – уїдливо огризнувся пропагандист.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...