Хіти тижня. Кров на руках, розбій та гвалтування - не завада: Ймовірний голова Луганщини прагне амністії для найманців "Л/ДНР"

Погоджений Кабміном на посаду голови Луганської обласної державної адміністрації Віталій Комарницький ще не отримав губернаторський портфель, а вже пропонує амністію для жителів окупованих районів Донбасу.

Віталій Комарницький

Про це написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Сергій Руденко, передають Патріоти України.

"Віталій Корманицький, погоджений Кабміном на посаду голови Луганської ОВЦА, ще не отримав губернаторський портфель, а вже заговорив про амністію для жителів окупованого Донбасу. Він пояснює це тим, що, мовляв, помінявся президент і помінялося розуміння реінтеграції. Серйозно? Амністія для чиновників, які працюють зараз на окупаційну владу? Серйозно? Для підприємців, які утримують окупантів? А хто буде проводити цю сепарацію – хто потрапляє під амністію, а хто? Може, колишній член фракції Партії регіонів у Луганській обласній раді Комарницький хоче взяти цю функцію на себе?

От, чесно. Відверто дивує той, хто починає коментувати питання, які не входять у його компетенцію. То Богдан з російською як регіональною мовою на Донбасі, то Комарницький з амністією. Просто немає слів.", – написав журналіст.

26 червня Кабінет Міністрів за поданням Офісу президента погодив для призначення вісім голів обласних державних адміністрацій, в тому числі і Комарницького – на посаду глави Луганської ОДА. Тепер указ про призначення повинен підписати президент Володимир Зеленський.

Віталій Комарницький – ректор переміщеного на підконтрольну територію Луганського університету внутрішніх справ, колишній депутат Луганської облради від Партії регіонів. У коментарі журналістам він заявив, що чиновники і працівники бюджетних установ, що працюють на території окупованої частини Донбасу, повинні підлягати амністії, писали 4 липня "Новости Донбасса".

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...