Хіти тижня. "Крим - це Україна, і його потрібно віддати", - російський мільйонер (відео)

Російський мільйонер Євген Чичваркін вважає Крим українською територію. І наголосив, що Росія повинна повернути нашій країні окупований півострів. Про це підприємець розповів у програмі "Що це було", передають Патріоти України.

І додав, що до того ж для Росії окупований Крим є збитковим. "Я вважаю, що Крим – це Україна і його потрібно віддати", – заявив російський мільйонер.

За його словами, на півострові наразі існує достатньо неправильне, хворобливе середовище.

Криму немає з чого обирати, – Чичваркін

Євген Чичваркін вважає правильним, якщо в такій суперечливій ситуації Крим буде належати країні з:

  • високим рівнем доходу;
  • чесними та справедливими судами;
  • поліцією, яка добре працює.

Втім зауважив, що наразі жодна з країн не дотягує.

"Достатньо корупційну і злодійкувату владу в Україні вони змінили на бандитсько-чекістську Путіна. Ось за що 36% проголосували на референдумі, і близько 60% віддали за це голоси в Севастополі", – висловився бізнесмен.

Відтак він вважає, що Криму немає з чого обирати. І Росія, і Україні по-різному недорозвинуті. "Якщо говорити про свободу особистості, то в Україні людині дихається набагато легше. Тут зовсім інший відсоток у в'язницях. Набагато менше чекістів, силовиків, насилля", – підкреслив Євген Чичваркін.

Відтак вкотре підсумував, що Росія повинна віддати назад України окупований півострів.

Джерело: 24 канал

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...