Хіти тижня. Кримом та Донбасом не обмежиться - найтемніші часи ще попереду: Клімкін та Рахманін попередили про ескалацію Третьої світової війни (відео)

Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін побачив в агресії Росії у Криму та на Донбасі ознаки наближення Третьої світової війни. Така заява пролунала з його вуст в ефірі програми Свобода слова на телеканалі ICTV, зазначають Патріоти України. Водночас іменитий дипломат підкреслив, що ця війна матиме зовсім інший вигляд, ніж дві попередні.

"Я вважаю, що ми тут занадто оптимістичні. Третя світова війна - вона гібридна, наближається. Ми ще не в стані Третьої світової. Ми, скоріше, якщо порівнювати з Першою, у 1913 році. Щодо позиціонування й багатьох речей. Ми на порозі шалених змін", - попередив Клімкін.

З таким баченням частково погодився і голова парламентської фракції Голос Сергій Рахманін. Однак нардеп висловив упевненість в тому, що гібридна Третя світова війна вже йде повним ходом, а найтемніші часи ще попереду.

Нинішні події він порівняв з тими, що передували Другій світовій війні у 1938 році, коли Німеччина анексувала Австрію.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...