Хіти тижня. Куля влучила у груди: Під час штурму Капітолію підстрелили прихильницю Трампа (відео 16+)

Постраждалу госпіталізували в критичному стані.

У Вашингтоні (США) 6 січня під час штурму будівлі Конгресу охорона Капітолію вистрілила в жінку, а також поранила ще кількох осіб. Попередньо, куля потрапила прихильниці чинного глави США Дональда Трампа в область грудей. Медики намагалися допомогти американці, її евакуювали з будівлі, повідомляють Патріоти України із посиланням на NBC News.

Крім того, представники правоохоронних органів підтвердили: одна людина в результаті штурму померла, ще кілька осіб отримали поранення. Їх конкретна кількість поки не відома.

Поліції поки не відомі подробиці про обставини стрілянини. У мережу потрапило відео моменту пострілу в жінку. Як видно на оприлюднених кадрах, протестувальники намагалися відчинити двері всередині будівлі Конгресу. Далі на ролику чутно звук пострілу, хоча не видно, звідки і куди він був здійснений. Після цього очевидець зняв поранену жінку, яку хтось кладе на підлогу.

Люди дивляться вниз – на поранену жінку, яка почала падати

На другому відео видно, що учасники протесту намагалися надати жінці першу допомогу. Біля її рота та носа видно кров. Серед постраждалих є не тільки учасники штурму. Кілька поліцейських постраждали під час заворушень у Вашингтоні, щонайменше один був госпіталізований.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...