Хіти тижня. "Куличи" из хлеба и шашлык из куриных лап": Як святкують Великдень шахтарі у Донецьку (фото)

На святковому столі у шахтарів ОРДО були «паски» з хліба і шашлик з курячих лап. Такі штучно фотографії із зображенням великодніх «пасок» з хліба і шашлику з курячих лап опублікував один з телеграм-каналів, які висвітлюють життя на непідконтрольних Україні територіях, передають Патріоти України.
За його словами, багато гірників "ДНР" так і не отримали зарплату перед тривалими травневими святами, а деякі сім'ї не можуть дозволити собі навіть накрити стіл з хорошими продуктами.

«Шахтеры шутят — "получили зарплату, решили поджарить мясо" — и показывают рецепт жарки куриных лап на углях. Еще одно ноу-хау от тех, кто остался без денег на праздники — "паски" из хлеба. "Пасхальные куличи засядьковцев", — так назвал свое блюдо его автор», — пише паблік.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...