Хіти тижня. "Купував удвічі дешевше, а продавав утричі дорожче": У мережу злили нові "плівки Єрмака"

У мережі з’явилася ще одна скандальна "плівка", на якій нібито фігурує брат керівника Офісу президента Денис Єрмак. Публікація про його "легальний заробіток грошей" з’явилася у Telegram-каналі "д'Ермак", передають Патріоти України.

"Пригадуєте, що він купує науково-дослідницькі проєкти. Це для того, щоб продавати їх кандидатам на державні посади", – йдеться у повідомленні. Автори стверджують, що у такий спосіб Денис Єрмак "заробляє на тих, кого прилаштувати на роботу не може", і називають це "звичайним бізнес-проєктом".

"Але в кого він їх купує? Розробляє НДП – інститут стратегічних досліджень, який підпорядкований Державному управлінню справами. Там таким торгують не перший рік. Денис Єрмак купує удвічі дешевше, а потім продає утричі дорожче", – резюмують у повідомленні.

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...