Хіти тижня. Купила, щоб картоплю з поля в клуню звозити? Нардепка зі "Слуги народу" задекларувала кросовер Infiniti як сільгосптехніку (фото)

Нардеп задекларувала кросовер Infiniti як сільгосптехніку (фото)

Народна депутатка від "Слуги народу" Оксана Гринчук задекларувала придбання автомобіля Infiniti QX50 за 212 тисяч гривень, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайті НАЗК.

Цікаво, що преміальний кросовер був внесений в декларацію як "сільгосптехніка". Відповідний документ про зміни в декларації було подано 2 серпня 2021 року. Згідно з наведеними даними, автомобіль був придбаний 25 липня у Колчанової Ірини Олександрівни.

Нардеп задекларувала кросовер Infiniti як сільгосптехніку (фото)Скріншот декларації Оксани Гринчук (public.nazk.gov.ua)

Окрім того, вартість нового Infiniti QX50 в офіційного дилера на сьогодні перевищує мільйон гривень. Також такий автомобілі з пробігом на б/в ринку коштують приблизно вдвічі дешевше.

Нардеп задекларувала кросовер Infiniti як сільгосптехніку (фото)

Як відомо, Гринчук була обрана в Раду за списком "Слуги народу" під номером 67. Крім того, до виборів 2019 року працювала менеджером та в секторі маркетингу "Київстар".

Раніше ми повідомляли, експерти розповіли, до кого йдуть виборці "Слуги народу". Зокрема, оцінки українців після приходу нового президента два роки тому забрали на задній план всі інші політсили.

Перші дві термінові партії вже прибули: ЗМІ дізнались, коли в Україну надійде зброя з великого пакету допомоги США, який завдасть нищівного удару по планам Кремля на перемогу

субота, 4 травень 2024, 1:45

Йдеться про артилерію, бронетехніку, системи ППО, катери та іншу громіздку техніку та засоби з оголошених пакетів допомоги США та Європи, складні та чутливі в транспортуванні. Перші партії зброї з нового пакету допомоги США надійшли до України наприкін...

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...