Хіти тижня. "Квартал", котрий завжди в душі: Міністр юстиції Малюська заліз під стіл, аби підтримати Гончарука (фотофакти)

Урядовець під столом розгледів, що Гончарук - найкращий прем'єр-міністр в історії України

Міністр юстиції України Денис Малюська сьогодні вдень підтримав очільника уряду Олексія Гончарука, опублікувавши на власній сторінці у Facebook фотографію, сидячи під столом, зазначають Патріоти України.

«Навіть якщо буду помирати (не те що перебувати у статусі в.о ) все одно рука дотягнеться підписати наказ про звільнення того, хто почне саботувати або працювати упівсили, очікуючи можливої зміни керівництва)», — вказано у повідомленні міністра.

Він також додав, що: «І так, підтримую Олексія Гончарука, він — найкращий прем’єр у історії України». Як би там не було, фокус у стилі "Кварталу" схоже на Банковій оцінили. Принаймні президент Зеленський благословив Гончарука на подальшу роботу на чолі уряду.

До речі, епатажну поведінку міністр юстиції демонстрував ще у грудні: тоді Малюська виліз з ногами на стіл. Тоді урядовець похвалився своїми досягненнями за 100 днів роботи, підкріпивши до посту фото, де він сидить з ногами на робочому столі в кабінеті.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...