Хіти тижня. "Кинули всех": Росіяни після повернення до ПАРЄ не хочуть платити борг по внесках

Росія може не сплачувати членські внески в ПАРЄ за той час, поки її делегація не брала участі в засіданнях асамблеї. (Частина 2017 року і весь 2018). Про це заявив голова комітету Держдуми РФ з міжнародних справ Леонід Слуцький, повідомляють Патріоти України.

На думку Слуцького, країна-агресор повинна сплатити внесок за 2019 рік, оскільки делегація РФ повернулася до роботи в ПАРЄ, а не за попередні.

Росіянин нагадав, що у відсутності громадян РФ в ПАРЄ обрали близько 70% суддів Європейського суду з прав людини та Верховного комісара з прав людини. Тому РФ, вважає парламентарій, необхідно “дуже і дуже обережно ставитися до питань виплати боргів за період відсутності на майданчику ПАРЄ”.

Дане питання росіяни збираються обговорювати з генсеком Ради Європи Марією Пейчинович-Бурич в момент її відвідин Росії.

Нагадаємо, в ніч на 25 червня ПАРЄ проголосувала за зміну регламенту накладення санкцій, що дозволило російській делегації повернутися в зал засідань без обмеження голосу і без виконання вимог асамблеї. Після цього Україна призупинила роботу в ПАРЄ.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...