Хіти тижня. Кинув виклик Зеленському: Ватажок "ЛНР" привів війська в повну боєготовність і пригрозив Україні

Ватажок терористів "ЛНР" Леонід Пасічник привів окупаційні війська в повну бойову готовність і нахабно пригрозив Україні відсунути лінію фронту, передають Патріоти України.

Його екстрене звернення оприлюднив пропагандист бойовиків Андрій Марочко на своєму Telegram-каналі. Зокрема, Пасічник хибно звинуватив українських воїнів у обстрілі ЛЕП "Михайлівка-Комунарська", ремонтної бригади, яка працювала на ній, і патруля ОБСЄ.

"У зв'язку з цим хочу звернутися до президента України Володимира Зеленського. У разі продовження подібних дій з боку ЗСУ, ви, Володимире Олександровичу, не залишите нам іншого вибору, окрім як вжити ефективних і рішучих заходів, щоб відсунути лінію зіткнення від зазначеної лінії електропередач", – вибухнув погрозами ватажок російських найманців.

"З цією метою мною вже дані відповідні вказівки про приведення в бойову готовність підрозділів "народної міліції", – додав Пасічник, намагаючись залякати Україну і безпідставно звинувачуючи її.

Крім того, в своєму зверненні він закликав ОБСЄ, Німеччину, Францію і країну-агресорку Росію "допомогти" Україні ухвалити необхідні рішення щодо забезпечення реального перемир'я.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...