Хіти тижня. "Китай приховує інформацію, щоб ми не могли запобігти новим випадкам коронавірусу", - Помпео

Держсекретар зазначив, що повільність Пекіна в обміні інформацією про коронавіруси створила ризики для жителів планети і «поставила під загрозу тисячі життів».

Майк Помпео

Держсекретар США Майк Помпео звинуватив Китай в приховуванні важливої інформації про пандемію коронавіруса. Про це він заявив в інтерв'ю радіопрограмі Washington Watch, передають Патріоти України з посиланням на Голос Америки.

На думку Помпео, правляча в Китаї Комуністична партія, як і раніше, приховує від світу інформацію, яка може запобігти новим випадки захворювання COVID-19.

Держсекретар зазначив, що повільність Пекіна в обміні інформацією про коронавіруси створила ризики для жителів планети і «поставила під загрозу тисячі життів».

«Я стурбований тим, що це приховування, ця дезінформація, якою займається Комуністична партія Китаю, все ще позбавляє світ необхідної інформації, щоб ми не могли запобігти повторенню нових випадків», - підкреслив Помпео.

Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...