Хіти тижня. "Леді Ю" зробили "пока-пока"? Стефанчук розповів, з якими партіями "Слуга народу" готовий формувати коаліцію в новій Раді

Представник президента у Верховній Раді та №2 виборчого списку "Слуги народу" заперечив можливість утворення коаліції зі "старими партіями"

Партія “Слуга народу” працює над проектом коаліційної угоди, при цьому політсила розраховує створити однопартійну більшість у Верховній Раді. Про це в ефірі “Радіо НВ” розповів представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук, зазначають Патріоти України.

“У нас є мрія взяти одноосібну відповідальність, тому що в принципі за 28 років незалежності в Україні не знайшлося партії, яка могла відверто сказати: ми готові брати на себе відповідальність. Ми націлені на такий результат, тому що будь-яка колективна відповідальність – це безвідповідальність”, – сказав Стефанчук.

Разом з тим представник президента зазначив, що в іншому випадку партія буде готова до створення коаліції. На сьогоднішній день, говорить Стефанчук, політсила вже опрацьовує варіант коаліційної угоди, в якій прописуються необхідні завдання і майбутні законопроекти.

Представник Володимира Зеленського не зміг однозначно сказати, з ким конкретно буде створена коаліція, при цьому не виключивши, що це може бути партія “Голос” Святослава Вакарчука та “Сила і честь” Ігоря Смешка.

“Це ті нові обличчя, нова кров, яка могла б дати якийсь імпульс для України”, – резюмував він.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...