Хіти тижня. "Lesya Bender" на голову брехливого скрепоносця: Невістка головного пропагандиста Кремля Кисельова виявилася п*рнопроституткою та лесбіянкою (фотофакти)

Невістка головного російського пропагандиста Дмитра Кисельова – Олеся виявилася акторкою порнографічних фільмів. Причому знімалася дівчина у відео про одностатеве кохання. Сам же Кисельов відомий своїми гомофобними заявами, повідомляють Патріоти України з посиланням на російський Telegram-канал "ЧТД".

Про молодшого сина Кисельова – Гліба інформації в мережі небагато. За даними ЗМІ, у жовтні 2020 року з'явилося фото із його весілля.

Весілля сина Кисельова

Обраницею виявилася така собі Олеся, яка називає себе перукарем-стилістом. Вона також веде блог та пише роман. Крім того, Олеся знімалася в порно-роликах та рекламі.

Олеся зі своїм чоловіком

Олеся та Гліб

ЗМІ стверджують, що дівчина знімається під псевдонімами Britney S, Bendy Q та Lesya Bender, а ролики за її участю можна легко знайти в Інтернеті.

Дівчина знімається під псевдонімами

Цікаво, що Олеся в соцмережах підписана на головного критика Кремля Олексія Навального.

Дівчина знімалася у відео про одностатеве кохання

Відверто порушують Конвенцію ООН: У Держдепі США розповіли, чим росіяни труять ЗСУ на полі бою

четвер, 2 травень 2024, 13:53

Росія використовує хімічну речовину хлорпікрин проти українських військових, чим порушує Конвенцію ООН про заборону хімічної зброї. Про це йдеться у заяві Держдепартаменту США, передають Патріоти України. Відомство має докази використання не тільки хло...

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...