Хіти тижня. "Ліквідація близько": У Росії розповіли, коли Кремль поверне Крим і Донбас

Російська Федерація наважиться на деокупацію Донбасу і повернення Криму під контроль України. Таку думку висловив російський соціолог Ігор Ейдман, зазначивши, що це трапиться після зміни правлячої верхівки в РФ, повідомляють Патріоти України.

"Майбутнє керівництво Росії, швидше за все, віддасть Крим. Будь-який більш-менш нормальний правитель, прийшовши на зміну Путіну, буде змушений розгрібати те, що накоїв попередник, спершу конфлікт із Заходом, і постарається, щоб Росію сприймали там як нормальну демократичну державу. А це неможливо без ліквідації страшної історії з анексією Криму", — сказав він.

Також соціолог не сумнівається, що у випадку з окупованим Донбасом питання вирішиться ще легше, ніж із Кримом, оскільки "патріотична параноя" в Росії сходить нанівець.

"Якби завтра Путін полетів у космос, на Місяць, то через декілька місяців будь-який його наступник вивів би війська з Донбасу. Тому що це настільки абсурдна історія... Ніяких раціональних причин Росії там стирчати немає. Одні збитки і проблеми. І, зрозуміло, без Путіна війська вивели б досить швидко", — пояснив Ейдман.

Джерело: Факты

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...