Хіти тижня. Ліквідували прямо на позиції: Під Донецьком загинув підлеглий "Мотороли" (фото)

Юрій Морозов був фігурантом сайту "Миротворець", проти України він воював у складі банди, якою керував Арсен Павлов на прізвисько "Моторола".

Багато найманців вже разом із "Моторолою". На тому світі. Фото: соцмережі.

На Донбасі були знищені два терориста "ДНР". Мова йде про 25-річного Владислава Загороднього та 41-річного Юрія Морозова ("Январь") з Харцизька, повідомляють Патріоти України.

Подробиці в своєму телеграм-каналі розповів офіцер ЗСУ Анатолій Штірліц. Він уточнив, що Загородній був убитий 1 липня, а Морозов - ще 26 червня. "Владислав Загородній і Юрій Морозов "Январь" пішли на концерт Кобзона, квиток коштував 200 рублів", - зазначив Штірліц.

Морозов був ліквідований практично на своїй позиції, разом з ним помер ще один найманець Олександр.


Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...

Попався: СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 15:50

Служба безпеки затримала поплічника народного депутата Нестора Шуфрича, якого підозрюють у фінансуванні Росгвардії, передають Патріоти України. Дослівно: "Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Ш...