Хіти тижня. "Люди померли, а вам погано?": Зеленський зчепився з телекореспонденткою "Прямого" (відео)

Якраз перед інцидентом Володимир Зеленський попросив групу шахтарів ДП Львіввугілля розповісти про проблеми на підприємстві.

Зеленський на Львівщині. Фото: скріншот з відео.

Під час візиту на шахту "Лісову" у Львівській області, де загинули двоє гірників, президент Володимир Зеленський вступив у перепалку з журналісткою телеканалу Прямий, передають Патріоти України.

Зеленський попросив групу шахтарів ДП Львіввугілля розповісти про проблеми на підприємстві. У якийсь момент він перебив гірника і звернувся до журналістки Прямого з питанням про її самопочуття.

Зеленський: Вам погано?

Журналістка: Так.

Зеленський: Люди померли, а вам погано?

Журналістка: А вам не погано?

Зеленський: Мені погано, тому я тут.

У натовпі пролунав жіночий голос (камера не зафіксувала, до кого саме вона зверталася): А ви не злорадствуйте. Ви дитину не втратили. Моїй дитині 22 роки, а я ховаю її зараз.

Журналістка: Мама чекала вас сьогодні весь день.

Зеленський: А я не приїхав? Чи тому, що ви - телеканал Прямий, ви можете допомогти? Давайте з вами зараз купимо квартиру людям? Давайте, Прямий канал, ми з вами пообіцяємо.

Журналістка: Я можу поділитися своєю журналістською зарплатою. А ви готові поділитися своєю президентською?

Зеленський: Я куплю квартиру. Що ви мені ... Інтерв'ю тут ведете? Я вас питаю. Давайте з вами, Прямий канал, 50 на 50 скинемся і купуємо квартиру. Пообіцяйте зараз.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...