Хіти тижня. Луценко прокоментував затримання Юрія Гримчака (фото)

Генпрокурор не пожалів старого друга, відмовившись без нього ще до оприлюднення звинувачень, тим більше вироку суду.. Або знає багато, або дуже дорожить своїм "кріслом"

Генпрокурор Юрій Луценко підтвердив затримання на хабарі заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака і його помічника. Про це генеральний прокурор написав на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Так, це правда. ГПУ та слідчі СБУ і НАБУ затримали за шахрайське заволодіння понад 1 мільйон доларів мого колишнього помічника і депутата Юрія Гримчака. Соромно за нього. Але це наочно показує, що в ГПУ - закон один для всіх", - написав Луценко. Також Луценко додав, що Гримчак та його помічники вимагали кошти за вплив на рішення судів та чиновників Мінкультури для прийняття замовлених рішень.




Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...