Хіти тижня. Лише повна капітуляція: "Украине посредине договориться не выйдет", - подруга Путіна ренегатка "Валька Полстакана" нахабно пригрозила своїй колишній батьківщині

Голова Ради федерації Росії Валентина Матвієнко, котра за московськими плітками на кремлівських п'янках скромно випиває за раз по пів гранчака оковитої, заявила, що в України не вийде досягти серединних домовленостей з країною-агресором, зазначають Патріоти України.

Прислужниця Х*йла додала, що нормалізації відносин між країнами не буде, якщо Київ повністю не прийме кремлівську повістку. Фрагмент з погрозами Матвієнко показав у своєму відеоблозі український журналіст Роман Цимбалюк.

"Новій владі України треба визначитися. Не вийде посередині. І там бути хорошим, і там не вийде. Якщо вони усвідомлюють небезпеку всього, що трапилося у 2014 році, результати "державного перевороту", вплив надпотужний націоналістичних сил на ситуацію в Україні й не зроблять рішучих кроків, очікувати подальшого поліпшення ситуації в Україні не доведеться. І думаю, що прориву в російсько-українських відносинах теж не вийде", – заявила голова Ради Федерації РФ в ультимативній формі.

У свою чергу, Цимбалюк відреагував на її слова попередженням для України. Він зазначив, що якщо наша країна піде на поводу у окупантів, то це закінчиться для неї зникненням.

"Що там говорив Сергій Вікторович (Лавров, глава МЗС РФ. – Ред.)? Що, мовляв, Європа поставила перед Україною хибний вибір: з Росією чи з Україною. А зараз Матвієнко теж говорить, що команді Зеленського потрібно визначитися: вона з захисниками України або готова йти на мир. Ну, в сенсі на капітуляцію. Теж або-або. І тут дійсно домовитися не вийде. Це як раз той випадок, що якщо ти вибираєш між, то падаєш у прірву", – застеріг журналіст.


Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...